PONUDBA IN CENA ARTIKLOV

Cene navedene ob artiklih veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, artikli pa so na voljo do odprodaje zalog. Cena, ki je navedena ob posameznem artiklu, je v času potrditve nakupa končna prodajna cena artikla in se po potrditvi naročila ne more spremeniti. V ceno izdelka strošek dostave ni vključen. Vse cene so navedene v denarni valuti evro (€). Ponudba artiklov v trgovini se redno dopolnjuje in spreminja. Cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma distributerja ali jih ponudnik oblikuje sam. Veljajo za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke ali ob osebnem prevzemu blaga.

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila. Cene vsebujejo DDV.

Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali mu ponudil rešitev v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

PLAČILO PO POVZETJU

V primeru, da kupec izbere možnost »plačilo po povzetju«, bo Pošta Slovenije kupcu zaračunala dodaten strošek vplačnine po univerzalnem plačilnem nalogu. Trenutno veljavne višine vplačnine so:

- 0,98 € za zneske do 98,00 €
- 1 % od zneska za zneske od 98,00 do 501,00 €
- 5,01 € za zneske nad 501,00 €

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Prosimo, da znesek v navedenem roku nakažete na naš TRR: SI56 0317 9100 0000 269 (SKB d.d.). V sklicu navedite številko naročila.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU

Naročeno blago je mogoče prevzeti osebno v skladišču spletne trgovine. Kupnino se v gotovini v celoti poravna ob prevzemu. Kupec se s ponudnikom dogovori o dnevu in uri prevzema preko e-pošte ali telefona. Prevzem blaga v skladišču trgovine je brezplačen in se poštni stroški ne zaračunajo. Prav tako je mogoče blago prevzeti osebno po predhodnem plačilu (predračun) na poslovni račun ponudnika. Blago se prevzame po dogovoru s ponudnikom, vendar ne prej, kot je plačilo razvidno na računu ponudnika.

DOSTAVA

Stroške dostave poravna kupec. Stroški znašajo 4,20 € in vključujejo pošiljanje prek Pošte Slovenije, pakiranje in embalažo.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. V primeru, da je naročilo oddano in potrjeno do 14. ure, bo blago odpremljeno še istega dne. Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka. Naročila, potrjena v petek po 14.00 uri bodo odpremljena v ponedeljek. Pred naročilom kupec preveri, ali je izdelek zalogi (pri izdelkih brez zaloge je ustrezno obvestilo), saj v nasprotnem primeru naročila ne bo mogoče realizirati še istega dne. V primeru, da izdelka ni na zalogi in ga ne bi mogli izdobaviti v roku 5 delovnih dni, Vas bomo o tem obvestili. Če Vašega naročila ne bomo mogli v celoti realizirati v roku 5 delovnih dni, Vam bomo poslali izdelke, ki jih imamo na zalogi. Izdelkov, ki morda ne bodo poslani, naknadno ne pošiljamo, zato Vas prosimo, da jih prihodnjič ponovno naročite. Dalj časa nedobavljiv izdelek bo začasno umaknjen iz ponudbe v spletni trgovini.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pošta Slovenije večinoma dostavi pošiljko že naslednji delovni dan po dnevu odpreme, vendar prosimo upoštevajte, da je uradni rok Pošte Slovenije za prenos pošiljke tri delovne dneve. Ob odpremi pošiljke Vam bomo poslali obvestilo, da so bili izdelki odposlani.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (npr. v službo). Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, Vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo pismonoša izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če Vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo pismonoša za Vas pustil Obvestilo o prispeli pošiljki z navedbo kraja in roka za prevzem pošiljke.