OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Upravitelj bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Upravitelj si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani oziroma vsebin (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

AVTORSKE PRAVICE

Vse informacije in na tem spletnem mestu predstavljene vsebine (besedila, fotografije itd.) so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik varovanja intelektualne lastnine. Uporaba avtorsko zaščitenih vsebin v komercialne namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja upravitelja, je prepovedana in predstavlja kršitev zakonskih predpisov.

Reprodukcija pisnih vsebin spletnega mesta www.rencelj.si je dovoljena izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden www.rencelj.si. Fotografije so avtorsko delo in last upravitelja spletne strani in njihova reprodukcija v kakršnekoli namene ni dovoljena.

NESPOŠTOVANJE DOLOČB PRAVNEGA OBVESTILA

Upravitelj spletne strani od uporabnika pričakuje, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V primeru zlorabe spletnih vsebin in kršenja zakonov, bo upravitelj zoper storilca ukrepal skladno z veljavnimi zakonskimi predpisi.

HIPERTEKSTUALNE POVEZAVE

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta www.rencelj.si onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta, zato upravitelj ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.